Fondsenrekening (vanaf € 250.000)
Profiel: offensief

De meest offensieve beleggingsportefeuille. De portefeuille heeft een volledig aandelenrisico; dat gespreid wordt over verschillende gespecialiseerde beleggingsfondsen. Zo wordt voor u bijvoorbeeld belegd in het zeer goed aangeschreven Hof Hoorneman Income Fund, in het Hof Hoorneman Value Fund en in het hoogrenderende Hof Hoorneman Phoenix Fund. Op deze manier worden de risico's gespreid, terwijl u wel opties houdt op koerswinst. En als onze beleggingsspecialisten weinig mogelijkheden zien, houden ze een grotere kaspositie aan om uw kapitaal veilig te stellen in tijden van marktturbulentie.

Profiel: offensief|FR5

Dit betreft de rendementen* van de modelportefeuille, deze kunnen afwijken van de rendementen* van de individuele cliëntportefeuille. De genoemde rendementen* zijn gebaseerd op de modelportefeuille van het Fondsenrekening V-mandaat per ##datum## ; vóór beheervergoeding.

Wilt u weten hoe wij deze rendementen* hebben behaald, neem dan gerust contact op met een van onze relatiebeheerders. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen.  

*De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

YEAR TO DATE

 

12 MAANDEN

 

3-JAARS

 

5-JAARS

 

PEILDATUM

 

Documenten

Beleggersinformatie