Persoonlijke aandacht voor uw vermogen

Vermogen komt maar zelden uit de lucht vallen. Daar is vaak lang én hard voor gewerkt en daarom verdient het niet alleen professionele maar ook persoonlijke aandacht. Van mensen die enige ervaring hebben in de financiële wereld. Mensen die hun sporen hebben verdiend bij- meestal grote- banken maar zeer bewust hebben gekozen voor de kleinschalige, echt betrokken werkwijze van Hof Hoorneman. 

Mensen die ook weten dat ze de wijsheid niet in pacht hebben en waar nodig een beroep doen op een netwerk van collega professionals. Die mensen werken bij Hof Hoorneman Bankiers.

Professionele aandacht voor uw vermogen

Uw vermogen wordt met alle mogelijke aandacht belegd. Door beleggers van vlees en bloed. Niet door computers. Over het algemeen selecteren wij solide bedrijven met een relatief lage koers-winstverhouding, een hoog dividendrendement en een goede cashflow.  

Wij doen onze eigen analyses en bezoeken de bedrijven waarin wij beleggen persoonlijk. Doordat onze beleggers dieper in de materie duiken, komen ze ook regelmatig ‘pareltjes’ tegen; ondergewaardeerde aandelen die op de lange termijn echt het verschil maken.

Waarom wij zelf voor u beleggen

Hof Hoorneman Bankiers is een puur Nederlandse bank met een volledige focus op vermogen. Wij vinden dat uw vermogen niet alleen persoonlijke maar ook professionele aandacht verdient. Daarom doen wij onze beleggingen zélf.  

Wij kennen alle bedrijven waarin we beleggen en doen alleen beleggingen waarin wij geloven en die we aan u uit kunnen leggen. U zou kunnen zeggen dat wij beleggen alsof het ons eigen geld is.  

Uw vermogen is in goede handen

Hof Hoorneman Bankiers heeft een eigen bankvergunning. Dat heeft voordelen voor uw vermogen. Een bank moet aan veel strengere eisen voldoen dan een willekeurige vermogensbeheerder. 

Bij Hof Hoorneman Bankiers kunt u onder andere terecht voor het volgende:

Vermogensgroei
 

Lees meer

Vermogen opbouwen
 

Lees meer

Inkomen uit uw vermogen

Lees meer

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Of wilt u meer informatie aanvragen over één van onze producten? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONZE KANTOREN      CONTACTFORMULIER

Sponsoring

Wellicht bent u bekend met onze sponsoring van Anne van Dam. Daarnaast zijn we partner van het Kröller-Müller Museum.  

Golf

Maatschappelijk

Ons bedrijfsprofiel

Hof Hoorneman Bankiers N.V. houdt een vergunning tot het uitoefenen van het bedrijf van bank in de zin van de Wft en is opgenomen in het register van De Nederlandsche Bank NV.

Daarnaast is Hof Hoorneman Bankiers N.V. in haar hoedanigheid als bank bevoegd tot het verlenen van beleggingsdiensten en is zij als zodanig opgenomen in het register beleggingsondernemingen dat wordt gehouden door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Hof Hoorneman Bankiers N.V. is deelnemer van het DSI en aangesloten bij Kifid. Hof Hoorneman Bankiers NV is lid van DUFAS - Code Vermogensbeheerders.

Missie

Wij hebben als doel om in een cliëntgerichte benadering met onderscheidende beleggingsresultaten en met professioneel beheerde, langjarige relaties, waarde toe te voegen aan het vermogen van onze cliënten.

De strategie die wij hierbij hanteren heeft de volgende speerpunten:

 • Focus op beleggen, lange termijn, absolute return
 • Value Investing benadering
 • Vermogensbeheer / Asset Management
 • Beleggingsinstelling via onze 100% dochter HHFM
 • Transparante werkwijze
 • Uitgangspunten maatschappelijk statuut NVB van toepassing

Hof Hoorneman Bankiers N.V.

 • Zelfstandige bank met volledige bankvergunning
 • Beheerd vermogen circa € 2,0 mrd
 • Hof Hoorneman Bankiers N.V. beschikt over een ISAE3402 type II verklaring
 • Aandelen Hof Hoorneman Bankiers in handen van naamgevers
 • Gevestigd in Gouda en kantoren in Arnhem, 't Gooi
  's-Hertogenbosch, Noord-Nederland en Maastricht

Hof Hoorneman Fund Management N.V.

 • 100% dochter van Hof Hoorneman Bankiers
 • beheerder van de beleggingsinstelling Hof Hoorneman Investment Funds N.V.
 • beheerder van de houdstermaatschappijen
 • beschikt over een AIFMD vergunning
 • staat ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten. Klik hier om naar het vergunningsregister van het AFM te gaan

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.