FAQ | Private Banking  Vermogensbeheermandaat / Fondsenrekening

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot uw Vermogensbeheermandaat of uw Fondsenrekening.

Inloggen

Klik op de login-button rechtsboven het scherm . U komt nu terecht in de beveiligde online-omgeving van Hof Hoorneman Bankiers.

Uw gebruikersnaam is uw 9-cijferig rekeningnummer bij Hof Hoorneman Bankiers zonder IBAN-toevoegingen en spaties.

Uw wachtwoord heeft u zelf gekozen. Het wachtwoord kunt u zelf aanpassen nadat u bent ingelogd. Klik op "Inloggen" om in te loggen op Mijn Hof Hoorneman en online uw beleggingsportefeuille te bekijken.

NB.: wij zullen nooit om uw login gegevens vragen. Heeft u wel een dergelijk verzoek ontvangen, laat het ons dan weten via online@hofhoorneman.nl

Mijn gebruikersnaam

Uw gebruikersnaam is uw 9-cijferig rekeningnummer bij Hof Hoorneman Bankiers zonder IBAN-toevoegingen en spaties.

Wanneer u meerdere rekeningnummers heeft bij Hof Hoorneman Bankiers, dient u in deze gevallen over het algemeen het rekeningnummer van uw Hof Hoorneman Rekening of van uw Vermogensopbouw Rekening te gebruiken. Er zijn echter uitzonderingen waarbij het nummer van de Beheerrekening wordt gebruikt.

Rapportages en rekeningafschriften

In het menu klikt u helemaal onderaan op: ‘Berichten en/of documenten’. Zie het voorbeeld hieronder. Er wordt dan een menu geopend met daarin alle documenten.

Indien u meerdere rekeningen aanhoudt, selecteer dan eerst de rekening waarvan u de rapportage wilt inzien. Een rekening selecteren doet u door onder ‘Overzichten’ in het menu op ‘Mijn Rekeningen’ te klikken en daar de rekening te selecteren waarvan u informatie wilt inzien. Bekijk de tweede afbeelding ter voorbeeld.

Hier kunt u de rekening selecteren waarvan u de rapportage en/of andere informatie wilt inzien.

Mijn rekeningnummer wordt niet herkend

Uw 9-cijferig rekeningnummer dient altijd zonder IBAN-toevoeging en zonder punten of spaties tussen de cijfers te worden ingevuld.

Ik heb meerdere rekeningnummers, welk nummer moet ik gebruiken?

Wanneer u meerdere rekeningnummers heeft bij Hof Hoorneman Bankies, dient u in deze gevallen over het algemeen het rekeningnummer van uw 4, 5 of 6-cijferige Hof Hoorneman Rekening of uw 6-cijferige Vermogensopbouw Rekening te gebruiken. Er zijn echter uitzonderingen waarbij het nummer van de Beheerrekening wordt gebruikt.

Inzien portefeuilleoverzicht

Dagelijks wordt rond 13.00 uur uw portefeuilleoverzicht online geplaatst in 'Mijn Hof Hoorneman'. Inloggen doet u met uw gebruikersnaam (dat is uw 9-cijferig rekeningnummer) en uw eigen gekozen wachtwoord.

Klik op Portefeuilleoverzicht (HTML5) om uw beleggingen in te zien.

(klik om te vergroten)

Een (adres)wijziging doorgeven

Een wijziging van uw (persoons)gegevens kunt u kenbaar maken via het daarvoor bestemde wijzigingsformulier.
Logt u in op 'Mijn Hof Hoorneman'. U vindt het wijzigingsformulier (PDF) in de linkerkolom onder ‘Mijn gegevens / Wijziging doorgeven’.
Indien u geen online toegang heeft, kunt u een e-mail sturen naar rbo@hofhoorneman. Of stuurt u een brief naar:
Hof Hoorneman Bankiers NV, t.a.v. RBO, Antwoordnummer 10175, 2800 VB Gouda.

Wijziging tenaamstelling van de rekening

Hiervoor verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling Relatiebeheer Ondersteuning.
Dit kan telefonisch op 0182 - 59 77 10, of per e-mail naar rbo@hofhoorneman.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overlijden

Hiervoor verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling Relatiebeheer Ondersteuning.
Dit kan telefonisch op 0182 - 59 77 10, of per e-mail naar rbo@hofhoorneman.nl wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bijstorten / geld overmaken

Geld overmaken naar uw beheerrekening werkt als volgt:
Maak het geld over naar uw beheerrekeningnummer ten name van de rekeninghouder. U hoeft verder geen omschrijving in te vullen.

Onttrekken

Om te onttrekken van uw beheerrekening naar uw tegenrekening kunt u een schriftelijk verzoek indienen met handtekening of persoonlijk contact opnemen met uw relatiebeheerder. Het schriftelijk verzoek kunt u mailen naar rbo@hofhoorneman.nl of per post sturen naar:
Hof Hoorneman Bankiers NV
T.a.v. Relatiebeheer Ondersteuning
Postbus 3155
2800 CG GOUDA

Bekijk ook de onderwerpen in het menu aan de linkerzijde. Neem vooral contact met ons op wanneer u geen antwoord kunt vinden op uw vraag. Bel ons op telefoonnummer 0182 - 59 77 10 of stuur een e-mail naar online@hofhoorneman.nl.