Real Estate Value Fund

Het Hof Hoorneman Real Estate Value Fund belegt
wereldwijd in vastgoedfondsen.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening   

Wat houdt het Real Estate Value Fund in?

Het Hof Hoorneman Real Estate Value Fund belegt wereldwijd in beursgenoteerde vastgoedfondsen; het accent van de portefeuille ligt op Europa. De financiële instrumenten waar het fonds in belegt, zijn op het moment van aankoop naar onze mening ondergewaardeerd, wat wil zeggen dat ze onder intrinsieke waarde worden verhandeld.

Het Real Estate Value Fund is gericht op het behalen van een absoluut rendement. Dat wil zeggen dat het volgen of overtreffen van een bepaalde benchmark (zoals de AEX- of AMX-index) geen doel op zich is.  

Waarom is het Real Estate Value Fund aantrekkelijk?

Het Real Estate Value Fund belegt in een specifieke sector en in ondergewaardeerde aandelen, waardoor de resultaten niet marktconform kunnen zijn. Daarom kan het een welkome aanvulling op uw portefeuille zijn. Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid. 

Voor wie is het Real Estate Value Fund geschikt?

De doelgroep van het Real Estate Value Fund bestaat uit beleggers die streven naar vermogensgroei op de middellange of langere termijn. Het fonds is niet geschikt voor beleggers die weinig of geen beleggingsrisico willen of kunnen lopen.

Wilt u ook beleggen in het Real Estate Value Fund? Open dan vandaag nog gratis een Hof Hoorneman Rekening.

Open een Hof Hoorneman Rekening

Real Estate Value fund

Risico 6

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen 

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het Real Estate Value Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.