Phoenix Fund

Phoenix Fund belegt hoofdzakelijk in leningen van bedrijven die naar onze mening betere perspectieven hebben dan de markt inschat.

Bekijk de Hof Hoorneman rekening

Wat houdt het Phoenix Fund in?

Het Hof Hoorneman Phoenix Fund belegt hoofdzakelijk is leningen van bedrijven die naar onze mening betere perspectieven hebben dan de markt inschat. Door de slechte waardering van de markt zijn de koersen van de leningen sterk in waarde gedaald, waardoor wij de mogelijkheid hebben om leningen tegen kortingen te kopen. Phoenix Fund heeft een focus op Europa. 

Het Phoenix Fund is gericht op het behalen van een absoluut rendement. Dat wil zeggen dat het volgen of overtreffen van een bepaalde benchmark (zoals de AEX- of AMX-index) geen doel op zich is.

Waarom is het Phoenix Fund aantrekkelijk? 

Indien de door ons verwachte waarde gerealiseerd wordt, kan het fonds zeer goede beleggingsresultaten behalen. Het tegendeel is ook waar. Door het type beleggingen van Phoenix Fund kan het resultaat zich onafhankelijk van marktontwikkelingen vormen. Het fonds is daarom een prima aanvulling op uw beleggingsportefeuille. Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid. 

Voor wie is het Phoenix Fund geschikt? 

Het kan enige tijd duren voordat de naar onze mening reële waarde van de leningen door de markt erkend wordt. De mogelijkheid bestaat bovendien dat de door ons verwachte waarde die de leningen niet gerealiseerd wordt. Het fonds is daarom alleen geschikt voor beleggers met een langere beleggingshorizon en voor beleggers die een hoger risico kunnen en willen lopen. 

Wilt u ook beleggen in het Phoenix fund? Open dan vandaag nog gratis een Hof Hoorneman Rekening.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

Phoenix Fund

Risico 5

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen 

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het Phoenix Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.