Dienstverlening

Rentewijziging per 22 oktober 2019

Per 22 oktober 2019 is de negatieve rente over liquide middelen boven een saldo van € 2.000.000, die worden aangehouden bij Hof Hoorneman Bankiers, aangepast van -0,40% naar -0,50% conform het besluit ECB. Overige rentetarieven zijn ongewijzigd. De actuele stand kunt u altijd vinden op onze webpagina ‘Renteratieven’.

Beleggingsfondsen

NIEUWSBRIEF BELEGGINGSFONDSEN derde KWARTAAL 2019

In deze nieuwsbrief over het derde kwartaal van 2019 informeren wij u over de ontwikkelingen van onze beleggingsfondsen. 

Klik hier voor de nieuwsbrief

Beleggingsfondsen

Interim-dividend uitkering op 1 oktober 2019

Het Hof Hoorneman Income Fund, aandelenserie 2 onder het paraplufonds Hof Hoorneman Funds NV, streeft ernaar per kwartaal een uitkering te doen aan zijn aandeelhouders. 

Klik hier voor de advertentie

Beleggingsfondsen

VOORWAARDENWIJZIGING HOUDSTER-MAATSCHAPPIJEN

Toelichting op de wijzging van de informatiememoranda van de houdstermaatschappijen beheerd door Hof Hoorneman Fund Management NV. 

Bekijk toelichting (PDF)

Algemeen

NIEUWSBRIEF BELEGGINGSFONDSEN tweede KWARTAAL 2019

In deze nieuwsbrief over het tweede kwartaal van 2019 informeren wij u over de ontwikkelingen van onze beleggingsfondsen. 

Klik hier voor het nieuwsbericht

Beleggingsfondsen

Interim-dividend uitkering Income Fund op 2 juli 2019

Het Hof Hoorneman Income Fund, aandelenserie 2 onder het paraplufonds Hof Hoorneman Investment Funds NV, streeft ernaar per kwartaal een uitkering te doen aan zijn aandeelhouders. 

Klik hier voor de advertentie