Value Onroerend Goed Mandaat (vanaf € 500.000)
Profiel: offensief

Uw vermogen wordt wereldwijd belegd in ondergewaardeerde bedrijven die we uit-en-ter-na kennen. Binnen het Offensief Value Onroerend Goed-mandaat betekent dit beleggen in beursgenoteerd vastgoed, zowel aandelen als obligaties. Wij zoeken voor uw persoonlijke portefeuille naar degelijke vastgoedfondsen die op een korting van hun boekwaarde handelen, of anderszins ondergewaardeerd zijn. Dit combineren we met stabiele inkomsten van aandelen van vastgoedondernemingen uit Europa en volwassen markten in Azië, zoals Hongkong en Singapore. Het levert u een mooie gespreide vastgoedportefeuille op, gericht op kapitaalgroei en inkomen.

Offensief: Value Onroerend Goed|ValOG

Dit betreft de rendementen* van de modelportefeuille, deze kunnen afwijken van de rendementen* van de individuele cliëntportefeuilles. De genoemde rendementen* zijn gebaseerd op de modelportefeuille per ##datum##; vóór beheervergoeding

Wilt u weten hoe wij deze rendementen* hebben behaald, neem dan gerust contact op met een van onze relatiebeheerders. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen.  

Bekijk ook de rendementen* van andere beheervormen

* De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

YEAR TO DATE

 

12 MAANDEN

 

3-JAARS

 

5-JAARS

 

PEILDATUM

 

Documenten

Beleggersinformatie