China Value Fund

Het Hof Hoorneman China Value Fund belegt in Chinese bedrijven die we kennen én waarin we geloven. Het zijn bedrijven waarvan wij inschatten dat de koers van de aandelen lager is dan de werkelijke waarde.

Bekijk de Hof Hoorneman rekening 

Wat houdt het China Value Fund in? 

Het China Value Fund belegt in financiële instrumenten en geldmarktinstrumenten:

  1. waarvoor een officiële notering bestaat aan de beurs van Hong Kong, en/of
  2. waarvan een significant deel van de productie en/of verkopen van de onderneming in China, Hong Kong en/of Macau plaatsvindt. 

Het China Value Fund is gericht op het behalen van een absoluut rendement. Dat wil zeggen dat het volgen of overtreffen van een bepaalde benchmark (zoals de AEX- of AMX-index) geen doel op zich is. 

Waarom is het China Value Fund aantrekkelijk? 

China heeft ongeveer 1,4 mrd inwoners die meer en meer gaan consumeren. Dit vertaalt zich in de groeicijfers van de Chinese economie. En dit maakt Chinese bedrijven interessant om in te beleggen. De analisten van Hof Hoorneman gaan zelf naar China om beleggingen te selecteren. Zo leren ze China en de Chinese bedrijven goed kennen. We gaan dus niet af op informatie van anderen, maar onderzoeken zélf. Op die manier zien we trends en ontwikkelingen die anderen niet zien. Maar ook leren we bedrijven (van klein tot groot) kennen die nog weinig door anderen worden gevolgd. Vervolgens beleggen we in die bedrijven waarin we geloven. En waarvan wij inschatten dat de koers van de aandelen lager is dan de werkelijke waarde.

Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid.

Voor wie is het China Value Fund aantrekkelijk? 

De doelgroep van Hof Hoorneman China Value Fund bestaat uit beleggers die streven naar vermogensgroei op langere termijn. Het fonds is niet geschikt voor beleggers die weinig of geen beleggingsrisico willen of kunnen lopen. Het China Value Fund is geschikt voor de middellange en lange termijn belegger. 

Wilt u ook beleggen in het China Value Fund? Open dan een Hof Hoorneman Rekening en start direct met beleggen in China.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

China Value Fund

Risico 6
De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het China Value Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.