€25,- welkomstbonus ontvangen? 

→ Open uw Hof Hoorneman Rekening

→ Open uw Vermogensopbouw Rekening

→ Stort vóór 30 november 2020

→ Voor alle volwassenen, kinderen en volwassen kinderen

Open uw Online Beleggen rekening

Kies tussen zelf, samen en laten beleggen. Vraag eenvoudig online uw rekening aan. Heb een paar werkdagen geduld. U ontvangt van ons een bevestigingsmail en openingsbrief. Stort vóór 30 november 2020 uw eerste inleg. Beleg minimaal 6 maanden op uw rekening en ontvang €25,- welkomstbonus van ons.

Weet u dat het mogelijk is om jaarlijks een bedrag belastingvrij te schenken aan uw kinderen, kleinkinderen en dierbaren? Voor uw eigen kinderen jonger en ouder dan 18 jaar bedraagt het bedrag meer dan €5.000 per jaar. En voor uw kleinkinderen en dierbaren waar u aan zou willen schenken, bedraagt het bedrag ruim €2.000 per jaar. 
Bron: belastingdienst.nl 

 Kies uw rekening

Online vermogen opbouwen. Precies zoals u het wilt.

Bij Hof Hoorneman Bankiers kunt u op drie verschillende manieren online vermogen opbouwen. U kunt het zelf doen. U kunt het samen met ons doen. En u kunt het laten doen. Net, wat u het beste past. Welke vorm u ook kiest: u krijgt dezelfde beleggingsexpertise als onze private banking klanten. Het zijn immers dezelfde analisten en beleggers die de selecties maken. Zo krijgt elk vermogen bij ons evenveel professionele aandacht.

Zelf Beleggen

Zelf Beleggen - Hof Hoorneman Rekening

Zelf beleggen

 • beleggen in onze fondsen
  • elke inleg is mogelijk
  • géén dividendprovisie
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met onze app en Mijn Hof Hoorneman
 • execution-only beleggingsrekening

Uw eigen keuzes maken? Kies dan voor de Hof Hoorneman Rekening. Daarmee kunt u zelf beleggen in 9 eigen beleggingsfondsen en 3 Mix Fondsen van Hof Hoorneman. Beleggen via een execution-only rekening betekent dat u zelf verantwoordelijk bent en blijft voor uw eigen beleggingskeuzes. Simpel en snel met de spreiding van een samengesteld beleggingsfonds.

Start met beleggen

   MEER INFORMATIE    

Samen Beleggen

Samen Beleggen - Mix Fondsen

Samen beleggen

 • kies het Mix Fonds dat bij u past
  • elke inleg is mogelijk
  • géén dividendprovisie
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met onze app en Mijn Hof Hoorneman
 • execution-only beleggingsrekening

Wel de regie houden zonder alle keuzes te maken? Kies dan voor onze Mix Fondsen. Bepaal zelf uw gewenste risico-rendementsverhouding en zet onze beleggers ook voor ú aan het werk. Zo kunt u samen beleggen. Beleggen via een execution-only rekening betekent dat u zelf verantwoordelijk bent en blijft voor uw eigen beleggingskeuzes. Simpel en snel met de spreiding van een samengesteld Mix Fonds.

Start met beleggen

    MEER INFORMATIE    

Laten Beleggen

Laten Beleggen - Vermogensopbouw Rekening

Laten beleggen

 • wij beleggen voor u
  • vanaf € 5.000 
  • vanaf € 2.000 voor kinderen
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met onze app en Mijn Hof Hoorneman
 • online vermogensbeheer

Liever niet zelf alle keuzes maken? Kies voor de Vermogensopbouw Rekening. Stort uw geld en laat onze analisten en beleggers ook voor ú beleggen. U doorloopt online de intake, krijgt een beleggingsprofiel dat bij u en uw situatie past en wij beheren uw portefeuille voor u. Online Vermogensbeheer bij Hof Hoorneman, doeltreffend eenvoudig.

Start met beleggen

    MEER INFORMATIE    

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Online Beleggen of heeft u vragen tijdens het openen van uw rekening? Neem gerust contact op met het Online Beleggen Team via online@hofhoorneman.nl of 0182-597740.

Kosten Online Beleggen

 • Geen kosten voor het openen en aanhouden van uw Hof Hoorneman Rekening
 • Geen kosten voor het openen en aanhouden van uw Vermogensopbouw Rekening
 • Geen beheerfee
 • Geen dividendprovisie of bewaarloon
 • Zonder kosten bijstorten en onttrekken, wanneer u wilt

Wat betaalt u wel?  

Indirecte kosten. Dit zijn de kosten van de stukken waarin u via het beleggingsfonds belegd bent. Deze kosten zijn reeds verwerkt in de koers. Daarom worden het indirecte kosten genoemd. Belegt u in de Hof Hoorneman Mix Fondsen? Dan betaalt u een vaste op- en afslag van 0,1% bij aan- of verkoop van de Mix Fondsen.

Online Beleggen: voor wie vermogen wil opbouwen

Hof Hoorneman Bankiers is er voor elk vermogen. Ook voor vermogen dat nog in opbouw is. Daarvoor kunt ook ú bij ons online beleggen.

Lees meer over online beleggen

Vermogensbescherming Hof Hoorneman

Waarom wij zelf voor u beleggen

Hof Hoorneman Bankiers is een puur Nederlandse bank met een volledige focus op vermogensbeheer. Wij vinden dat uw vermogen niet alleen persoonlijke maar ook professionele aandacht verdient. Daarom doen wij onze beleggingen zélf.  

Wij kennen alle bedrijven waarin we beleggen en doen alleen beleggingen waarin wij geloven en die wij aan u uit kunnen leggen. U zou kunnen zeggen dat wij beleggen alsof het ons eigen geld is.  

Uw vermogen is in goede handen

Hof Hoorneman Bankiers heeft een eigen bankvergunning. Dat heeft voordelen voor uw vermogen. Een bank moet aan veel strengere eisen voldoen dan een willekeurige vermogensbeheerder. Hierdoor valt uw vermogen onder het depositogarantiestelsel en de Stichting Effectenbewaarbedrijf Hof Hoorneman.

Wilt u meer informatie over het beleggerscompensatie- en depositogarantiestelsel? Bekijk dan onze pagina over de garantieregelingen of bezoek de website van De Nederlandsche Bank; www.dnb.nl.

Wilt u meer weten over de Stichting Effectenbewaarbedrijf Hof Hoorneman? Bekijk dan het hoofdstuk ‘Bepalingen betreffende de bewaarneming van effecten’ in dit document.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.