Vermogensopbouw Rekening
Gematigd defensief

Vermogensopbouw Rekening Gematigd Defensief

Een goed gespreide beleggingsportefeuille voor de behoudende belegger. Uw portefeuille bestaat grotendeels uit defensieve posities. Door de aanvulling met een klein aantal offensieve fondsen, houdt u echter ook een mooie optie op wat extra rendement. De beleggingsspecialisten van Hof Hoorneman spreiden uw portefeuille over verschillende fondsen, afhankelijk van de omstandigheden van het moment en altijd in overeenstemming met uw profiel.

Waarom de Vermogensopbouwrekening?

  • wij beleggen voor u
  • vanaf € 5.000 mogelijk
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met de app

OPEN EEN VERMOGENSOPBOUW REKENING 

Mogelijk rendement

Totale inleg

Verwachting als je belegt

Verwachting als je spaart

Disclaimer
Beleggen brengt risico's met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw inleg verliezen. Voor de genoemde Hof Hoorneman Beleggingsfondsen is Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar. Tevens hebben wij per mandaat Beleggersinformatie beschikbaar gesteld.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.