Ik wil mijn 
vermogen laten groeien

Meindert Fennema

Ik wil mijn vermogen laten groeien.

Meindert Fennema is, zoals dat heet, een man in bonis. Een combinatie van oud en nieuw geld. Hij komt uit een vermogende familie en hij is partner bij een internationaal advocatenkantoor. Waar hij vooral nog heel lang werkzaam hoopt te zijn. Meindert beheert het familiekapitaal als een goede rentmeester. Het is bedoeld voor volgende generaties die het wellicht wel een keer nodig hebben. Momenteel hoeft het vermogen niet aangesproken te worden. Noch op korte, noch op middellange termijn. 

Gezien zijn achtergrond zat Meindert altijd bij een grote vermogensbank waar ze het begrip klassiek wel heel letterlijk namen en nauwelijks met hun tijd meegingen. Meindert werd getipt om eens bij Hof Hoorneman in Gouda langs te gaan. Eerlijk gezegd, had hij nog nooit van Hof noch van Hoorneman gehoord. En het duurde best even tot hij overtuigd was van onze persoonlijke aanpak. Inmiddels brengt Meindert zelf mensen bij ons aan. Waarvoor Meindert, ook op deze plek nogmaals dank.

Afspraak maken
 

Waarom Hof Hoorneman Bankiers?

Aandacht voor u en
uw vermogen

Uw private banker is altijd bereikbaar en heeft aandacht voor u & uw vermogen. Wij letten op uw vermogen, de andere banken zijn voor de andere bancaire zaken.

De bank die zelf
belegt

Veel banken beleggen niet meer zelf. Hof Hoorneman is de bank die wel zelf belegt. Wij analiseren de bedrijven zelf voordat uw geld erin belegd wordt. 

U weet waar uw
geld in wordt belegd 

Via de Hof Hoorneman App heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingen. U weet precies in welke fondsen en bedrijven uw geld belegt wordt. 

Private Banking bij Hof Hoorneman

Wie vermogen heeft, wil op z’n minst dat dit behouden blijft. Maar wellicht ambieert u op termijn wel vermogensgroei. Of wilt u inkomen uit vermogen. Voor dit soort zaken zijn er de private bankers van Hof Hoorneman Bankiers. Samen met u en onze beleggers maken ze een portefeuille die bij u past.

Afspraak maken     Lees meer

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.