Discretionair Vermogensbeheer
(vanaf € 500.000)
Profiel: neutraal

Het beste van twee werelden. Uw vermogen wordt wereldwijd belegd in ondergewaardeerde bedrijven die we uit-en-ter-na kennen. Bij ‘Vermogensbeheer Neutraal’ wordt uw persoonlijke portefeuille gemiddeld voor 50% belegd in obligaties en voor ongeveer 50% in aandelen van internationaal gerenommeerde defensieve bedrijven.

Het obligatiegedeelte wordt belegd in meerdere individuele obligaties die een Investment Grade–rating hebben. Deze leningen hebben ten minste een rating van BBB- van kredietbureau Standard & Poor’s, of een vergelijkbare rating van bureaus Fitch of Moody’s, waardoor het kredietrisico beperkt is. Bij aandelen richten wij ons vooral op bedrijven die ook in tegenvallende economische omstandigheden hun omzet en winst op peil kunnen houden. Op deze wijze streven wij naar groei van uw vermogen.

Profiel: neutraal|CL3

Dit betreft de rendementen* van de modelportefeuille1, deze kunnen afwijken van de rendementen* van de individuele cliëntportefeuilles. De genoemde rendementen* zijn gebaseerd op de modelportefeuille1 per ##datum##; vóór beheervergoeding

1 Deze modelportefeuille heette voorheen Classic III-mandaat

Wilt u weten hoe wij deze rendementen* hebben behaald, neem dan gerust contact op met een van onze relatiebeheerders. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen.  

Bekijk ook de rendementen* van andere beheervormen

* De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

YEAR TO DATE

 

12 MAANDEN

 

3-JAARS

 

5-JAARS

 

PEILDATUM

 

Documenten

Beleggersinformatie