Vermogen Opbouwen

Doet u bij Hof Hoorneman Bankiers

Online Vermogen Opbouwen. Precies zoals u het wilt.

Bij Hof Hoorneman Bankiers kunt u op drie manieren online vermogen opbouwen. U kunt het zelf beleggen. U kunt het laten beleggen. Of u kunt samen met ons beleggen. Wat u het beste past. Welke vorm u ook kiest: u krijgt dezelfde beleggingsexpertise. Het is immers ons eigen team van beleggers dat alle beleggingen beheert. Dus ook die van u. Zo krijgt ieder vermogen bij ons persoonlijke en professionele aandacht.

Zelf beleggen

Zelf beleggen

 • beleggen in onze fondsen
  • elke inleg is mogelijk
  • géén dividendprovisie
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met de app

Wilt u zelf online beleggen? Kies dan voor de Hof Hoorneman Rekening. Daarmee belegt u in de 12 eigen beleggingsfondsen van Hof Hoorneman. U maakt zelf uw keuze uit onze fondsen en kunt in- en uitstappen wanneer u wilt.

Neem contact op

   MEER INFORMATIE    

Samen beleggen

Samen beleggen

 • u kiest het Mix Fonds dat bij u past
  • elke inleg is mogelijk
  • géén dividendprovisie
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met de app

Wilt u samen met onze beleggers online beleggen? Kies dan voor onze Mix Fondsen.
U maakt de keuze in welke Mix Fondsen u belegt, kiest de gewenste risico-rendementsverhouding en onze beleggers gaan voor u aan de slag.

Neem contact op

    MEER INFORMATIE    

Laten beleggen

Laten beleggen

 • wij beleggen voor u
  • vanaf € 5.000 
  • vanaf € 2.000 voor kinderen
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met de app

Laat u liever onze analisten en beleggers direct voor u aan de slag gaan?
Kies dan voor de Vermogensopbouw Rekening. U krijgt een beleggingsprofiel dat bij u en uw situatie past en onze specialisten beheren uw portefeuille voor u.  

Neem contact op

    MEER INFORMATIE    

Persoonlijke aandacht voor uw vermogen

Vermogen komt maar zelden uit de lucht vallen. Daar is vaak lang én hard voor gewerkt en daarom verdient het niet alleen professionele maar ook persoonlijke aandacht. Van mensen die enige ervaring hebben in de financiële wereld. Mensen die hun sporen hebben verdiend bij- meestal grote- banken maar zeer bewust hebben gekozen voor de kleinschalige, echt betrokken werkwijze van Hof Hoorneman. 

Mensen die ook weten dat ze de wijsheid niet in pacht hebben en waar nodig een beroep doen op een netwerk van collega professionals. Die mensen werken bij Hof Hoorneman Bankiers.

Professionele aandacht voor uw vermogen

Uw vermogen wordt met alle mogelijke aandacht belegd. Door beleggers van vlees en bloed. Niet door computers. Over het algemeen selecteren wij solide bedrijven met een relatief lage koers-winstverhouding, een hoog dividendrendement en een goede cashflow.  

Wij doen onze eigen analyses en bezoeken de bedrijven waarin wij beleggen persoonlijk. Doordat onze beleggers dieper in de materie duiken, komen ze ook regelmatig ‘pareltjes’ tegen; ondergewaardeerde aandelen die op de lange termijn echt het verschil maken.

Waarom wij zelf voor u beleggen

Hof Hoorneman Bankiers is een puur Nederlandse bank met een volledige focus op vermogen. Wij vinden dat uw vermogen niet alleen persoonlijke maar ook professionele aandacht verdient. Daarom doen wij onze beleggingen zélf.  

Wij kennen alle bedrijven waarin we beleggen en doen alleen beleggingen waarin wij geloven en die we aan u uit kunnen leggen. U zou kunnen zeggen dat wij beleggen alsof het ons eigen geld is.  

Uw vermogen is in goede handen

Hof Hoorneman Bankiers heeft een eigen bankvergunning. Dat heeft voordelen voor uw vermogen. Een bank moet aan veel strengere eisen voldoen dan een willekeurige vermogensbeheerder. 

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Download de brochure voor meer informatie over Hof Hoorneman.

Bekijk De Brochure

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Online Beleggen of heeft u vragen tijdens het openen van uw rekening? Neem gerust contact op met het Online Beleggen Team via online@hofhoorneman.nl of 0182-597740.

Kosten Online Beleggen

 • Voor het openen en aanhouden van de rekening betaalt u geen kosten
 • Geen transactiekosten
 • Geen dividendprovisie, beheervergoeding of bewaarloon
 • Zonder kosten bijstorten en onttrekken wanneer u wilt

Wat betaalt u wel?  

Er worden slechts kosten in rekening gebracht bij de Hof Hoorneman Beleggingsfondsen waarin u belegt. Dit zijn de zogenaamde indirecte of lopende kosten van een beleggingsfonds. Daar merkt u overigens niets van omdat die kosten door de betreffende beleggingsfondsen reeds zijn verwerkt in de koers.

Online Beleggen: voor wie vermogen wil opbouwen

Hof Hoorneman Bankiers is er voor elk vermogen. Ook voor vermogen dat nog in opbouw is. Daarvoor kunt ook ú bij ons online beleggen.

Lees meer over online beleggen

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.