FAQ | De eerste registratie van de Hof Hoorneman App

Om de App te registreren volgt u de instructies zoals hieronder weergegeven.
Na het voltooien van deze stappen, kunt u gebruik maken van de Hof Hoorneman App.

1. Klik op "aan de slag"
2. Log in met uw rekeningnummer en uw wachtwoord waarmee u inlogt op 'Mijn Hof Hoorneman'
3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in waarmee u voortaan inlogt op de app.

4. Pincode kiezen
Kies een 5-cijferige pincode om gemakkelijk toegang te krijgen tot de App.

5. Vingerafdruk (of gezichtsherkenning) activeren
Het is mogelijk gebruik te maken van uw vingerafdruk (TouchID) of gezichtsherkenning (FaceID) om toegang te krijgen tot de App.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag, klacht of compliment? Neem dan contact met ons op.

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 staat ons App Team voor u klaar.
Bel: 0182 - 59 77 28 of stuur een e-mail naar app@hofhoorneman.nl