Value Fund

Het Hof Hoorneman Value Fund belegt wereldwijd in ondergewaardeerde financiële instrumenten.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

Wat houdt het Value Fund in? 

Het Value Fund belegt wereldwijd in financiële instrumenten die naar onze mening op het moment van aankoop onder de intrinsieke waarde worden verhandeld. Dat kunnen allerlei beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde financiële instrumenten zijn. 

Het Value Fund is gericht op het behalen van een absoluut rendement. Dat wil zeggen dat het volgen of overtreffen van een bepaalde benchmark (zoals de AEX- of AMX-index) geen doel op zich is. 

Waarom is het Value Fund aantrekkelijk? 

Door de samenstelling en het risico van de portefeuille kan het fonds zeer goede resultaten behalen. Het tegendeel is overigens ook waar. Door het type beleggingen van Value Fund kan het resultaat zich onafhankelijk van marktontwikkelingen vormen. Het fonds is daarom een prima aanvulling op uw beleggingsportefeuille. Value Fund keert twee keer per jaar dividend uit: in juni en in december. Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid. 

Voor wie is het Value Fund geschikt?

De doelgroep van het Value Fund bestaat uit beleggers die streven naar vermogensgroei op langere termijn met de verwachting van een winstuitkering twee keer per jaar. Het fonds is niet geschikt voor beleggers die weinig of geen beleggingsrisico willen of kunnen lopen. 

Wilt u ook beleggen in het Value Fund? Open dan vandaag nog gratis een Hof Hoorneman Rekening.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

Value Fund

Risico 5

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het Value Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.