Anne en Maarten
 

TROTSE  HOOFDSPONSOR VAN 
ANNE VAN DAM EN MAARTEN LAFEBER

Hof Hoorneman feliciteert Anne van Dam met het behalen van haar kaart voor de LPGA. Anne zal in 2019 spelen op de Amerikaanse vrouwentour, een fantastische prestatie!

Hard werken loont altijd! Bent u ook op zoek naar harde werkers voor uw vermogen? Een bank die nog echt zelf belegd? Hof Hoorneman Bankiers is de ontbrekende schakel voor elke Private Banking klant. Ook weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak  


Maarten Lafeber
Hof Hoorneman Bankiers en Hof Hoorneman Fund Management zijn al vanaf 1 januari 2014 de hoofdsponsors van Maarten Lafeber. Maarten is al ruim 20 jaar een van de topmannen van het Nederlandse golf. Hij heeft veel fans, uiteraard mede door zijn legendarische overwinning in 2003 op de Dutch Open en zijn jarenlange optredens op de Europese Tour. Sinds 1 januari 2016 hij tevens bondscoach van de Nederlandse golfers.

Anne van Dam
Sinds 1 januari 2018 zijn wij ook hoofdsponsors van Anne van Dam. Anne is een 23-jarige professionele golfster en haar reputatie als longhitter groeit met elk toernooi. Anne heeft bewezen dat zij al op zeer jonge leeftijd meekan met de Europese top. Haar eerste titel als professional won ze tijden de LETAS Finnish Open in 2015. In 2016 behaalde zij haar eerste overwinning op de Ladies European Tour (LET) op het Xiamen Open in China. Andere hoogtepunten tot nu toe zijn het winnen van de Austrian Amateur, de 1e plaats tijdens de WK in 2014 en haar deelname aan de Jr. Solheim Cup voor Europa in 2013.

Anne: 'Ik ben heel blij met Hof Hoorneman als nieuwe sponsor. Ik train af en toe al met Maarten (Lafeber) en nu we allebei dezelfde sponsor hebben zullen we elkaar nog wat vaker zien. Maarten heeft veel kennis en ervaring, zijn begeleiding is voor mij heel waardevol.’

Ideale ambassadeurs
Hof Hoorneman vindt zowel Maarten als Anne ideale ambassadeurs om de waarden van onze bank te vertegenwoordigen in een sport waar veel van onze cliënten belangstelling voor hebben en actief in zijn.


Blijf op de hoogte van de  ontwikkelingen van Anne en  Maarten via hun eigen websites:

www.annevandam.com
www.maartenlafeber.com
 

Anne van Dam

Maarten Lafeber