Obligatie Fonds

Het Hof Hoorneman Obligatie Fonds belegt in obligaties met een relatief laag risico. Dit fonds is met name geschikt voor beleggers die minder risicovol willen beleggen. Of die hun bestaande portefeuille willen aanvullen.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening  

Wat houdt het Obligatie Fonds in?

Het Hof Hoorneman Obligatie Fonds belegt in obligaties die gekenmerkt worden door een relatief laag risico. Dat kunnen staatsobligaties zijn of zogeheten Investment Grade-obligaties. Het Hof Hoorneman Obligatie Fonds belegt alleen in obligaties die als Investment Grade-obligaties (ten minste BBB-) worden gekwalificeerd van kredietwaardige bedrijven of staatsobligaties. Investment Grade is een categorie van obligaties die zijn uitgegeven door debiteuren van goed geachte kwaliteit. Het debiteurenrisico is daardoor laag. 

Waarom is het Obligatie Fonds aantrekkelijk? 

Het gelopen risico en de rentegevoeligheid van het fonds zijn laag. Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid. 

Voor wie is het Obligatie Fonds geschikt?

De doelgroep van het Obligatie Fonds bestaat uit beleggers die minder risicovol willen beleggen en streven naar vermogensgroei op middellange termijn

Wilt u ook beleggen in het Obligatie Fonds? Open dan vandaag nog gratis een Hof Hoorneman Rekening.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

Obligatie Fonds

Risico 3

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen 

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het Obligatie Fonds. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.