16-03-2020, 16:00, LAATSTE UPDATE: 17-04-2020

De recente ontwikkelingen als gevolg van het coronavirus

De recente ontwikkelingen als gevolg van het coronavirus en de prijzenoorlog tussen olieproducerende landen roepen veel vragen op. Daarom beantwoordt Najib Nakad, onze Directeur Beleggingen, uw belangrijkste vragen. Zo gaat hij onder meer in op het feit waarom de beurzen zo hard zijn gedaald en hoe Hof Hoorneman Bankiers inspeelt op de ontwikkelingen.

Rust en geduld zijn essentieel in turbulente tijd

In video 1 onder meer; waarom zijn de beurzen zo hard gedaald en heeft dit structurele gevolgen voor de economie? 

De beleggingsaanpak van Hof Hoorneman in deze turbulente tijd

In video 2 vertellen wij u onder andere; hoe wij de risico’s beperken en wat de gevolgen zijn voor uw beleggingen. 

Herstel en kansen in deze turbulente tijd

In video 3 gaan wij onder meer in op; wanneer de beurzen zich herstellen en hoe wij inspelen op de ontwikkelingen.

Vragen?
Heeft u vragen naar aanleiding van de video's of anderszins? Wij staan u graag te woord. Neem contact op met uw Private Banker of bel 0182-597777.

Deze content verwoordt de inzichten van Hof Hoorneman Bankiers. Het is geen beleggingsadvies. Verdiep u in de risico’s van beleggen voordat u eraan begint. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Najib Nakad

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

`