Vermogensopbouw online
(vanaf € 5.000)

Wij moeten steeds meer zelf vermogen gaan opbouwen. De overheid trekt zich terug. Er is steeds minder vertrouwen dat het wel goed komt met het pensioen. Zelf vermogen opbouwen is daarom verstandig. Maar hoe doe je dat als de spaarrente nul is? Het ontbreekt ons vaak aan tijd, kennis, interesse die nodig is om de juiste beleggingsbeslissing te nemen. Hof Hoorneman Bankiers heeft dit voor u opgelost, met de Vermogensopbouw Rekening kunt u uw vermogen nu online door onze professionele beleggers laten beheren.

Vermogensopbouw via de online Vermogensopbouw Rekening. Deze beleggingsoplossing is bij uitstek geschikt voor iedereen die vermogen wil opbouwen en dit de eerstkomende vijf jaar niet nodig heeft. In tegenstelling tot een spaarrekening, kan een beleggingsportefeuille namelijk - zeker ook op korte termijn - ook minder waard worden door tussentijdse koersuitslagen op de beurzen. U kunt starten met een inleg van €5.000 en bijstorten wanneer u wilt. De Vermogensopbouw Rekening kent 5 risicoprofielen, van defensief tot offensief.

Bij de Vermogensopbouw Rekening worden geen directe kosten in rekening gebracht. U betaalt dus geen transactiekosten, dividendprovisie, beheervergoeding of bewaarloon. U kunt bijstorten en onttrekken wanneer u wilt, zonder dat daar transactiekosten voor worden berekend. Wat betaalt u dan wel? Er worden slechts kosten in rekening gebracht bij de Hof Hoorneman Beleggingsfondsen waarin u belegt. Dit zijn de zogenaamde indirecte of lopende kosten van een beleggingsfonds. Daar merkt u overigens niets van omdat die kosten door de betreffende beleggingsfondsen reeds zijn verwerkt in de koers. Klik hier voor de tarieven

Via een uitgebreide online intake worden uw wensen en doelen, uw financiële situatie, uw kennis van en ervaring met beleggen en uw risicobereidheid in kaart gebracht. Op basis hiervan doen wij u direct online ons beleggingsvoorstel. Open hier uw rekening

 

Een voorbeeld
Wat is uw 100.000 euro over 10 jaar waard?

Stel, u legt 100.000 euro in en uw beleggingshorizon is tien jaar. Wat is dan uw te verwachten eindkapitaal?

 
Startkapitaal
 
Prognose Eindkapitaal (10 jaar) Slecht scenario Verwacht scenario Goed scenario

De grafiek geeft per risicoprofiel de mogelijke uitkomsten van duizend verschillende scenario’s weer. Het eindkapitaal* in het verwachte scenario kent een haalbaarheid van 50%. De haalbaarheid van mogelijke eindkapitalen* bij respectievelijk heel ongunstige en heel gunstige marktontwikkelingen is respectievelijk 95% en 5%. Hiernaast geldt dat er 5% kans bestaat op een nog slechtere of betere uitkomst.
* Hof Hoorneman Bankiers maakt gebruik van financiële software om u deze prognose te kunnen tonen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

De 5 risicoprofielen

Uw portefeuille zal conform het met u afgestemde risicoprofiel worden ingericht met voornamelijk Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Binnen de beleggingsfondsen wordt uitsluitend belegd in bedrijven die we uit-en-ter-na kennen. Zo profiteert u volop van onze zoektocht naar ondergewaardeerde beleggingen en wordt uw vermogen op actieve wijze beheerd.

Lees verder over de verschillende profielen:


24/7 Online inzage

De ontwikkeling van uw portefeuille kunt u (24/7) online volgen via ‘Mijn Hof Hoorneman’ (zie voorbeeldportefeuille). Ook kunt u altijd contact opnemen als u specifieke vragen hebt. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een uitgebreide rapportage met daarin onder meer de waarde van uw beleggingsportefeuille en het voor u behaalde rendement.

Uniek inzicht door X-ray

Hof Hoorneman Bankiers biedt u met de zogeheten X-ray een uniek inzicht. Hiermee wordt getoond hoe en waarin uw vermogen onderliggend is belegd. Dit inzicht kan gespecificeerd worden naar assets, regio’s en sectoren.

Klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting.

Welk risicoprofiel past bij mij?

Doe online de intake voor het openen van uw Vermogensopbouw Rekening en u weet meteen welk risicoprofiel bij u past.
Doe de intake  

Liever zelf beleggen?
Bekijk onze
Hof Hoorneman Rekening

  • Geen minimum
  • 9 beleggingsfondsen

Klik hier voor meer informatie