Value Mandaat (vanaf € 500.000)
Profiel: offensief

Wereldwijd beleggen in ondergewaardeerde aandelen en obligaties. Met het Offensief Value-mandaat belegt u overal waar de beleggingsspecialisten van Hof Hoorneman de beste kansen zien. Zonder dat u vastzit aan een bepaalde regio of beleggingsklasse. Deze strategie is gericht op vermogensgroei en biedt op de lange termijn een superieur rendement.

Uw persoonlijke beleggingsportefeuille wordt belegd in aandelen, hoog-rendementsobligaties, aandelen in vastgoedfondsen en eventueel preferente aandelen en converteerbare obligaties. Door de ondergewaardeerde effecten aan te kopen en te wachten tot de onderwaardering opgeheven wordt kan er een aantrekkelijk langetermijnrendement behaald worden.

Offensief: Value Mandaat|VI

Dit betreft de rendementen* van de modelportefeuille, deze kunnen afwijken van de rendementen* van de individuele cliëntportefeuilles. De genoemde rendementen* zijn gebaseerd op de modelportefeuille per ##datum##; vóór beheervergoeding

Wilt u weten hoe wij deze rendementen* hebben behaald, neem dan gerust contact op met een van onze relatiebeheerders. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. 

Bekijk ook de rendementen* van andere beheervormen

* De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

YEAR TO DATE

 

12 MAANDEN

 

3-JAARS

 

5-JAARS

 

PEILDATUM