Discretionair Vermogensbeheer
(vanaf € 500.000)
Profiel: offensief

Streven naar groei. Uw vermogen wordt wereldwijd belegd in ondergewaardeerde bedrijven die we uit-en-ter-na kennen. Binnen ‘Vermogensbeheer Offensief’ wordt uw persoonlijke portefeuille belegd in aandelen van internationaal gerenommeerde defensieve bedrijven. Hierbij richten wij ons binnen de beschreven beleggingsstijl vooral op bedrijven die ook in tegenvallende economische omstandigheden hun omzet en winst op peil kunnen houden.

Kenmerkend voor deze invulling is dat u profiteert van een rendement op aandelen tegen een beperkte volatiliteit. Door op deze wijze te beleggen wordt getracht minder hevige koersschommelingen te realiseren dan die doorgaans op aandelenindices gerealiseerd worden. Vermogensbeheer offensief is dus uitermate geschikt voor de belegger met als doel vermogensgroei.

Profiel: offensief|CL5

Dit betreft de rendementen* van de modelportefeuille1, deze kunnen afwijken van de rendementen* van de individuele cliëntportefeuilles. De genoemde rendementen* zijn gebaseerd op de modelportefeuille1 per ##datum##; vóór beheervergoeding

1 Deze modelportefeuille heette voorheen Classic V-mandaat

Wilt u weten hoe wij deze rendementen* hebben behaald, neem dan gerust contact op met een van onze relatiebeheerders. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen.  

Bekijk ook de rendementen* van andere beheervormen

* De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

YEAR TO DATE

 

12 MAANDEN

 

3-JAARS

 

5-JAARS

 

PEILDATUM

 

Documenten

Beleggersinformatie