Fondsenrekening (vanaf € 250.000)
Profiel: neutraal

Het beste van twee werelden. De beleggingsportefeuille wordt gemiddeld voor 50% belegd in defensieve posities en 50% in offensievere fondsen. Bovendien zullen onze beleggingsspecialisten de wegingen in uw portefeuille aanpassen als de marktomstandigheden daar om vragen en ook als zij ergens anders mooie kansen zien. Door te beleggen in onze verschillende fondsen is uw portefeuille goed gespreid en biedt deze tevens een aantrekkelijke risico/rendementsverhouding.

Profiel: neutraal|FR3

Dit betreft de rendementen* van de modelportefeuille, deze kunnen afwijken van de rendementen* van de individuele cliëntportefeuille. De genoemde rendementen* zijn gebaseerd op de modelportefeuille van het Fondsenrekening III-mandaat per ##datum## ; vóór beheervergoeding.

Wilt u weten hoe wij deze rendementen* hebben behaald, neem dan gerust contact op met een van onze relatiebeheerders. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen.  

*De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

YEAR TO DATE

 

12 MAANDEN

 

3-JAARS

 

5-JAARS

 

PEILDATUM

 

Documenten

Beleggersinformatie