Vermogensbeheer Fondsenrekening 
(vanaf € 250.000)

Vermogensbeheer met de Fondsenrekening is bij uitstek geschikt voor mensen die hun vermogen willen spreiden en prijs stellen op een vast aanspreekpunt. Samen met uw relatiebeheerder zal, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelen, worden bepaald welke beleggingsportefeuille het best bij u past. U kunt starten met een inleg van €250.000 en binnen de Fondsenrekening hanteren wij 5 risicoprofielen, van defensief tot offensief. Uw portefeuille zal conform het afgestemde risicoprofiel worden ingericht met voornamelijk Hof Hoorneman Beleggingsfondsen.

Binnen de beleggingsfondsen wordt uitsluitend belegd in bedrijven die we uit-en-ter-na kennen. Zo profiteert u volop van onze zoektocht naar ondergewaardeerde beleggingen en wordt uw vermogen op actieve wijze beheerd. Via Vermogensbeheer met de Fondsenrekening kunt u door uw vermogen gespreid te beleggen via  Hof Hoorneman Beleggingsfondsen een op Value beleggen gestoelde portefeuille aanhouden bij Hof Hoorneman Bankiers.

De ontwikkelingen en resultaten van uw beleggingsportefeuille kunt u online (24/7) volgen via ‘Mijn Hof Hoorneman’. Ook kunt u altijd contact opnemen met uw relatiebeheerder als u specifieke vragen hebt. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een uitgebreide rapportage met daarin ondermeer de waarde van uw beleggingsportefeuille en het behaalde rendement.

Wilt u meer weten over de Fondsenrekening maak dan een afspraak met een relatiebeheerder op een van onze vestigingen. U bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Gouda en op onze kantoren in Arnhem, Groningen,
’s-Hertogenbosch, Laren (NH) en Maastricht. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken of bel 0182-597777.