Vermogensbeheer Fondsenrekening 
(vanaf € 250.000)

Vermogensbeheer met de Fondsenrekening is bij uitstek geschikt voor mensen die hun vermogen willen spreiden en prijs stellen op een vast aanspreekpunt. Samen met uw relatiebeheerder zal, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelen, worden bepaald welke beleggingsportefeuille het best bij u past. U kunt starten met een inleg van €250.000 en binnen de Fondsenrekening hanteren wij 5 risicoprofielen, van defensief tot offensief. Uw portefeuille zal conform het afgestemde risicoprofiel worden ingericht met voornamelijk Hof Hoorneman Beleggingsfondsen.

Binnen de beleggingsfondsen wordt uitsluitend belegd in bedrijven die we uit-en-ter-na kennen. Zo profiteert u volop van onze zoektocht naar ondergewaardeerde beleggingen en wordt uw vermogen op actieve wijze beheerd. Via Vermogensbeheer met de Fondsenrekening kunt u door uw vermogen gespreid te beleggen via  Hof Hoorneman Beleggingsfondsen een op Value beleggen gestoelde portefeuille aanhouden bij Hof Hoorneman Bankiers.

De ontwikkelingen en resultaten van uw beleggingsportefeuille kunt u online (24/7) volgen via ‘Mijn Hof Hoorneman’. Ook kunt u altijd contact opnemen met uw relatiebeheerder als u specifieke vragen hebt. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een uitgebreide rapportage met daarin ondermeer de waarde van uw beleggingsportefeuille en het behaalde rendement.

Rendement
per  
Year to Date
 
12 maanden
 
3 jaar
 
5 jaar 
 
Fondsenrekening
defensief
%
%
%
%
Fondsenrekening
gematigd defensief
%
%
%
%
Fondsenrekening
neutraal
%
%
%
%
Fondsenrekening
gematigd offensief
%
%
%
%
Fondsenrekening
offensief 
%
%
%
%

Resultaten?
Klik in de tabel voor meer informatie over het betreffende risicoprofiel.

Dit betreft de rendementen* van de modelportefeuilles, deze kunnen afwijken van de rendementen* van individuele cliëntportefeuilles.

Wilt u weten hoe wij deze rendementen* hebben behaald, neem dan gerust contact op met een van onze relatiebeheerders. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen.  

*De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.