Klant worden bij Hof Hoorneman

Hof Hoorneman Bankiers is de vermogensbeheerder voor uw vermogen. Van maatwerkportfolio tot zelfstandig beleggen in Hof Hoorneman beleggingsfondsen, we bieden het u allemaal.

Klant worden bij Hof Hoorneman Bankiers

U wilt uw vermogen verder op- en uitbouwen met hulp van professionele beleggers? Dan bent u bij Hof Hoorneman Bankiers aan het juiste adres. U kunt zelf uw beleggingsbeslissingen nemen of u kunt dat geheel aan ons overlaten. In beide gevallen maakt u volop gebruik van onze beleggingsexpertise.

Waarom Hof Hoorneman?

 • Aandacht voor u en uw vermogen
 • Dé bank die zelf belegt
 • U weet waar uw geld in wordt belegd

Private banking     Online Beleggen

Private Banking. Voor wie vermogen heeft.

Wie vermogen heeft wil op z’n minst dat dit behouden blijft. Maar wellicht ambieert u op termijn wel vermogensgroei. Of wilt u inkomen uit uw vermogen. Voor dit soort zaken zijn er de private bankers van Hof Hoorneman Bankiers. Samen met u en onze beleggers stellen ze een portefeuille samen die bij u past.  

Wat u van mij mag verwachten

“Als u een afspraak met mij of één van onze andere private bankers maakt, krijgt u een beleggingsadvies dat helemaal bij u, uw situatie en uw wensen past. Alles behalve een standaardoplossing dus. Zodra u uw vermogen aan ons toevertrouwt, bent u verzekerd van de aandacht die past bij een kleine, toegewijde bank die nooit zal vergeten om wiens geld het gaat: dat van u.”

Maak een afspraak

Houdstermaatschappijen

Indien uw BV meer dan 5% bezit van een beleggingsvennootschap is deze vrijgesteld van vennootschapsbelasting. HIerbij maakt u gebruik van de deelnemingsvrijstelling in uw BV. Hof Hoorneman biedt al jaren de mogelijkheid om te participeren in deze unieke beleggingsvorm. De minimale omvang van uw deelname in zo'n vennootschap is €250.000.

Meer informatie 

Online Vermogen Opbouwen. Precies zoals u het wilt.

Recent heeft Van Lanschot Kempen de aandelen van Hof Hoorneman Bankiers overgenomen. Op dit moment zijn we aan de slag om het daadwerkelijke samengaan voor te bereiden. In de loop van dit jaar zal de dienstverlening van Hof Hoorneman worden ondergebracht in het producten- en dienstenpalet van Van Lanschot Kempen. De bestaande klanten van Hof Hoorneman Bankiers worden in de eerste helft van 2021 hier nader over geïnformeerd.  

Bent u nog geen klant van Hof Hoorneman Bankiers? Dan informeren wij u graag over de beleggingsmogelijkheden binnen EVI van Lanschot.

Hieronder ziet u de verschillende manieren om online vermogen op te bouwen. Bent u geïnteresseerd in één van deze vormen van dienstverlening? Klik dan op ‘neem contact op’.

Laten beleggen

Laten beleggen

 • Aantrekkelijk rendement
 • Al 5 jaar op rij verkozen tot Beste Keuze online vermogensbeheer door IEX

Neem contact op

Beleggen voor later

Beleggen voor later

 • Beleggen voor uw (klein)kind
 • Fiscaal aantrekkelijk pensioen opbouwen
   

Neem contact op

Zelf beleggen

Zelf beleggen

 • Snel zelf kiezen hoe u belegt
 • Gemakkelijk maandelijks inleggen

   

Neem contact op

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.