Arend Jan de Vries

Ik wil inkomen uit vermogen

Arend Jan de Vries had een bedrijf in windturbines met 80 werknemers. Vorig jaar kreeg hij uit het niets een overnamebod van een Canadees bedrijf. ‘An offer I couldn’t refuse’ zei Arend Jan daarover. Onderdeel van de overnamedeal was dat Arend Jan nog vijf jaar aan het bedrijf verbonden zou blijven. Elk jaar zou hij dan een dag minder gaan werken en na een paar jaar zou hij zichzelf dan volledig overbodig moeten hebben gemaakt. 

Aangezien hij het eerste jaar nog volledig salaris zou hebben, zou er geen extra geld nodig zijn om van te leven. In de daarop volgende jaren wel. En elk jaar een beetje meer. Met deze vraag klopte Arend Jan bij verschillende banken aan. ‘Hoe zou u dit aanpakken?’ was zijn vraag aan de verschillende financiële instellingen. Hof Hoorneman Bankiers kwam blijkbaar met een goed doortimmerd plan, want Arend Jan werd klant bij Hof Hoorneman Bankiers. Later zou Arend Jan zeggen: ‘Hof Hoorneman was de enige die niet alleen de eerste 5 jaar voor me in kaart bracht, maar ook de jaren daarna.’

Afspraak maken

Waarom Hof Hoorneman Bankiers?

Aandacht voor u en
uw vermogen

Uw private banker is altijd bereikbaar en heeft aandacht voor u & uw vermogen. Wij letten op uw vermogen, de andere banken zijn voor de andere bancaire zaken.

De bank die zelf
belegt

Veel banken beleggen niet meer zelf. Hof Hoorneman is de bank die wel zelf belegt. Wij analiseren de bedrijven zelf voordat uw geld erin belegd wordt. 

U weet waar uw
geld in wordt belegd 

Via de Hof Hoorneman App heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingen. U weet precies in welke fondsen en bedrijven uw geld belegt wordt. 

Private Banking bij Hof Hoorneman

Wie vermogen heeft, wil op z’n minst dat dit behouden blijft. Maar wellicht ambieert u op termijn wel vermogensgroei. Of wilt u inkomen uit vermogen. Voor dit soort zaken zijn er de private bankers van Hof Hoorneman Bankiers. Samen met u en onze beleggers maken ze een portefeuille die bij u past.

Afspraak maken     Lees meer

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.