Income Fund

Het Hof Hoorneman Income Fund belegt wereldwijd in hoogrenderende bedrijfsobligaties. Het fonds streeft ernaar elk kwartaal een dividend uit te keren.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

Wat houdt het Income Fund in?

Het Hof Hoorneman Income Fund belegt voornamelijk in hoogrenderende obligaties van bedrijven in Europa. Het is ook mogelijk om voor een beperkt deel te beleggen in obligaties van een overheid of in aandelen. Het doel van het Hof Hoorneman Income Fund is om op lange termijn een hoger rendement te behalen dan dat van de IBOXXMJA (Markit iBoxx Eur Liquid high yield Total Return Index). 

Waarom is het Income Fund aantrekkelijk?

Het Hof Hoorneman Income Fund keert vier keer per jaar dividend uit, in januari, april, juli en oktober. Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid. 

Voor wie is het Income Fund geschikt?

Het Income Fund is geschikt voor de middellange termijn belegger. Het fonds is daarom niet geschikt voor beleggers die weinig of geen beleggingsrisico willen of kunnen lopen. 

Het Income Fund is door de kwartaaldividenden een goede keuze voor beleggers die regelmatig een aanvulling op hun inkomen willen ontvangen. 

Wilt u ook beleggen in het Income Fund? Open dan vandaag nog gratis een Hof Hoorneman Rekening.

Open een Hof Hoorneman Rekening

Income Fund

Risico 4

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het Income Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.