Global Fund

Het Hof Hoorneman Global Fund belegt wereldwijd in grote ondernemingen.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening   

Wat houdt het Global Fund in?

Het Hof Hoorneman Global Fund belegt op basis van een benedengemiddeld risicoprofiel wereldwijd in grote tot zeer grote ondernemingen. De portefeuille zal in beginsel uit maximaal 50 ondernemingen bestaan. 

Het Global Fund is gericht op het behalen van een absoluut rendement. Dat wil zeggen dat het volgen of overtreffen van een bepaalde benchmark (zoals de AEX- of AMX-index) geen doel op zich is.

Waarom is het Global Fund aantrekkelijk?

Het fonds streeft naar een goede verhouding tussen risico en rendement. Die verhouding realiseren we door een gezonde spreiding van beleggingen over toonaangevende bedrijven in verschillende landen en diverse sectoren.

Voor wie is het Global Fund geschikt?

Het is een goede aanvulling in elke beleggingsportefeuille. De doelgroep van het Global Fund bestaat uit beleggers die streven naar vermogensgroei op de middellange en langere termijn. Het fonds is niet geschikt voor beleggers die weinig of geen beleggingsrisico willen of kunnen lopen. 

Het Global Fund is opgericht op 15 februari 2017. Hierdoor kunnen de rendementen op basis van 3 en 5 jaar nog niet getoond worden.

Wilt u ook in het Global Fund beleggen? Open dan vandaag nog gratis een Hof Hoorneman Rekening. 

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

Global Fund

Risico 5

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het Global Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.