Hof Hoorneman Bankiers krijgt 5 sterren van Finner!

Finner waardeert Hof Hoorneman Bankiers met de maximale score: 5 sterren!

Daar zijn wij trots op. Jaarlijks wordt onze vermogensbeheerdienstverlening door deze onafhankelijke partij beoordeeld. Finner.nl is het grootste vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland. En wordt aanbevolen door de consumentenbond en de VEB.

Bekijk onze beoordeling op de website van Finner.

 

 

 

 

 

 

Suzy Tan

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk uw mogelijkheden bij klant worden. Of download de brochure voor meer informatie over vermogensopbouw bij Hof Hoorneman Bankiers.

Klant worden?     Download de Vermogensopbouw Brochure

Zo werkt Finner

Finner.nl beoordeelt vermogensbeheerders op 25 onderdelen en 80 criteria op het gebied van organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Per onderdeel kunnen punten worden behaald.

Organisatie

Er vindt een controle plaats op de aanwezigheid van de juiste vergunningen (AFM, DNB), registratie bij het Kifid en DSI en diverse kwaliteitsvereisten. Daarnaast wordt het trackrecord en de omvang van beheerd vermogen beoordeeld.

Kostenbeleid

Op basis van actuele portefeuilles worden de hoogte, de voorwaarden en transparantie van alle kosten getoetst o.b.v. de laatste wet en regelgeving (MifidII). Ook wordt er gekeken naar ongewenste verdienmodellen en goede informatievoorziening.

Beleggingsbeleid

Op basis van beleggingsportefeuilles worden transparantie en betrouwbaarheid van de rendementen, de onafhankelijkheid van het beleid (eigen producten) en de uitgangspunten en borging van het beleid gevalideerd.

Risicobeleid

De transparantie van risico’s en communicatie naar klanten over risico’s worden beoordeeld. Zo wordt het inzicht in de risicoprofielen getoetst, het gevoerde risicobeleid en hoe de monitoring van beleggingsrisico’s plaatsvindt.

Elke partij kan meedoen bij Finner 

Elke partij wordt gratis opgenomen in de vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt, krijgt de partij een beoordeling. Zo beloont Finner partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Of wilt u meer informatie aanvragen over één van onze producten? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONZE KANTOREN      CONTACTFORMULIER

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.