European Value Fund

Het Hof Hoorneman European Value Fund belegt in ondernemingen in Europa.
Bekijk de Hof Hoorneman rekening

Wat houdt het European Value Fund in?

Via het European Value Fund belegt u in een gediversificeerde Europese aandelenportefeuille. De portefeuille zal in beginsel uit maximaal 60 ondernemingen bestaan. De beleggingen zijn op het moment van aankoop naar onze mening ondergewaardeerd, wat wil zeggen dat ze op het moment van aankoop onder de intrinsieke waarde worden verhandeld.

Het European Value Fund is gericht op het behalen van een absoluut rendement. Dat wil zeggen dat het volgen of overtreffen van een bepaalde benchmark (zoals de AEX- of AMX-index) geen doel op zich is.

Waarom is het European Value Fund aantrekkelijk?

Door het type beleggingen van European Value Fund kan het resultaat zich onafhankelijk van marktontwikkelingen vormen. Het fonds is daarom een prima aanvulling op uw beleggingsportefeuille. European Value Fund keert een keer per jaar, na de aandeelhoudersvergadering, dividend uit. Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid.

Voor wie is het European Value Fund geschikt?

De doelgroep van Hof Hoorneman European Value Fund bestaat uit beleggers die vermogensgroei op langere termijn. Het fonds is niet geschikt voor beleggers die weinig of geen beleggingsrisico willen of kunnen lopen.

Wilt u ook beleggen in het European Value Fund? Open dan direct gratis een Hof Hoorneman Rekening.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

European Value Fund

Risico 6

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het European Value Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen. 

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.