Emerging Markets Fund

Het Hof Hoorneman Emerging Markets Fund belegt direct 
en indirect in opkomende markten, zoals Zuid-Amerika en Azië.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening  

Wat houdt het Emerging Markets Fund in?

Het Hof Hoorneman Emerging Markets Fund belegt direct en indirect in opkomende markten. Direct, door directe beleggingen in ondernemingen, beleggingsfondsen of index-trackers in opkomende markten. Indirect, door beleggingen in ondernemingen die bedrijfsmatige activiteiten in opkomende markten hebben.

Als referentie-index voor periodieke evaluatie van het behaalde resultaat kan MSCI Emerging Markets Index worden gebruikt.  

Waarom is het Emerging Markets Fund aantrekkelijk?

Opkomende markten kunnen zeer beweeglijk zijn en voor de resultaten die in deze markten worden behaald, geldt hetzelfde. Het Hof Hoorneman Emerging Markets Fund zal zich daarom in beginsel beperken tot het beleggen in opkomende markten die naar ons oordeel een voldoende financiële markt hebben en goede economische vooruitzichten bieden. Hierdoor is het de verwachting dat een belegging in het Hof Hoorneman Emerging Markets Fund voor extra rendement kan zorgen in een gespreide beleggingsportefeuille. Het fonds kent een dagelijkse verhandelbaarheid.

Voor wie is het Emerging Markets Fund geschikt?

De doelgroep van het Emerging Markets Fund bestaat uit beleggers die streven naar vermogensgroei op de langere termijn. Het fonds is niet geschikt voor beleggers die weinig of geen beleggingsrisico willen of kunnen lopen.

Wilt u ook beleggen in het Emerging Markets Fund? Open dan vandaag nog gratis een Hof Hoorneman Rekening.

Bekijk de Hof Hoorneman Rekening

Emerging Markets Fund

Risico 6

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Zelf beleggen in de 9 Hof Hoorneman Beleggingsfondsen

U kunt ervoor kiezen zelf te beleggen in het Emerging Markets Fund. Of in een van de 8 andere Hof Hoorneman Beleggingsfondsen. Dat kan door eenvoudig een Hof Hoorneman Rekening te openen. Daarna kunt u zelf – naar eigen inzicht en risico – een keuze maken uit al onze zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.