Wij houden u graag op de hoogte

Wij maken elk kwartaal een nieuwsbrief waarin we de resultaten van de beleggingsfondsen toelichten. Daarnaast houden wij onze cliënten regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij de bank. Dat kan een nieuw product zijn. Een lopende actie. Of een bericht in de media over onze beleggingen.

Wilt u graag dat wij u ook op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. Tevens vragen wij u enkele persoonsgegevens in te vullen, zodat wij u correct kunnen aanschrijven.

Bent u al cliënt bij Hof Hoorneman Bankiers dan hoeft u zich niet aan te melden. U wordt dan automatisch door ons op de hoogte gehouden.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via info@hofhoorneman.nl. Of bel 0182 – 59 77 77.
 

Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om de gevraagde informatie te ontvangen en wil graag nader op de hoogte gehouden worden van de dienstverlening (o.a. kwartaalnieuwsbrief beleggingsfondsen) van Hof Hoorneman Bankiers
Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om de aangevraagde informatie te ontvangen en wil verder niet op de hoogte gehouden worden van de dienstverlening van Hof Hoorneman Bankiers