Samengaan Hof Hoorneman Bankiers met Van Lanschot Kempen definitief

Wij zijn erg blij dat wij u kunnen melden dat het samengaan van Hof Hoorneman Bankiers en Van Lanschot Kempen definitief is geworden. Nadat in december de toezichthouders hun goedkeuring hebben verleend, heeft Van Lanschot Kempen de aandelen van Hof Hoorneman Bankiers overgenomen.

Nu gaan we aan de slag om het daadwerkelijke samengaan voor te bereiden. Zo bieden we de medewerkers van Hof Hoorneman Bankiers de mogelijkheid om bij Van Lanschot Kempen in dienst te treden en brengen we bepaalde herkenbare vormen van de dienstverlening van Hof Hoorneman onder in het producten- en dienstenpalet van Van Lanschot Kempen. 

Voorlopig verandert er voor u nog niets: u blijft bij Hof Hoorneman bankieren en houdt uw eigen aanspreekpunt. U krijgt straks toegang tot een breder aanbod van producten en diensten. Ons doel is de mogelijkheden in de eerste helft van 2021 met u af te stemmen. 

We hopen u in de tweede helft van het jaar als klant van Van Lanschot Kempen te mogen verwelkomen en verheugen ons daar zeer op. Uiteraard houden we u tot het zover is regelmatig op de hoogte. 

Met vriendelijke groet,  

Richard Bruens       
Lid Raad van Bestuur Van Lanschot Kempen Wealth Management NV

Jaco Aardoom 
Directeur Hof Hoorneman Bankiers NV


Neem gerust contact op indien u vragen heeft. Wij staan u graag te woord. 

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.