Aankondiging voornemen Fondsintegratie

Op 15 januari 2021 informeerden wij u over het definitieve samengaan van Hof Hoorneman Bankiers en Van Lanschot Kempen. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om de samenvoeging van beide organisaties zo goed mogelijk voor te bereiden. Ook zetten we de eerste stappen in de migratie van de Hof Hoorneman-fondsen.

We zijn blij dat veel Hof Hoorneman-collega’s de keuze hebben gemaakt om bij Van Lanschot Kempen in dienst te treden. Voor velen van u betekent dit dat u uw vertrouwde aanspreekpunt behoudt. Daar waar toch verandering optreedt, begeleiden we u zo goed mogelijk en vindt zorgvuldige overdracht plaats.

In de komende twee maanden benaderen we u met een persoonlijk welkomstaanbod dat zo goed mogelijk aansluit op uw huidige dienstverlening. Daarnaast geven we graag informatie over andere producten en diensten die mogelijk ook passend zijn voor u. Mocht u vooruitlopend op bovenstaande al meer informatie wensen over de fondsmigratie, dan kunt u deze vinden op de website van Hof Hoorneman. 

Tot de daadwerkelijke overgang naar Van Lanschot Kempen blijft u gewoon bij Hof Hoorneman bankieren. Heeft u intussen vragen dan staan wij voor u klaar; u kunt terecht bij uw vertrouwde aanspreekpunt en binnenkort ook op de websites van beide organisaties voor specifieke informatie of antwoorden op veelgestelde vragen rondom de samenvoeging.

Wilt u meer weten over de fondsintegratie

Klik hier

Met vriendelijke groet,  

Richard Bruens       
Lid Raad van Bestuur Van Lanschot Kempen Bankiers NV & algemeen directeur Private Banking Bankiers NV

Jaco Aardoom 
Directeur Hof Hoorneman Bankiers NV