EEN VOORBEELDPORTEFEUILLE
ZO EENVOUDIG WERKT HET

Met de Hof Hoorneman Rekening uw eigen beleggingsportefeuille samenstellen, zonder aan- en verkoopkosten.

Online inzicht in de
Actuele waarde en spreiding van uw portefeuille

Via Mijn Hof Hoorneman heeft u altijd inzicht in uw beleggingen, de waarde van uw portefeuille en de procentuele verhouding. Kunt u zelf kosteloos uw transacties uitvoeren. En heeft u alle informatie omtrent uw rekening overzichtelijk op een rij.


Online inzicht in de
Rendementsontwikkeling van uw portefeuille

Ook heeft u inzicht in de rendementsontwikkeling van uw beleggingsportefeuille. Deze wordt zowel per maand als geïndexeerd* weergegeven. En u kunt, naar gelang de duur van uw beleggingen, year-to-date, laatste 12 maanden en laatste 3 jaar, overzichtelijk in beeld brengen. 
* De geïndexeerde ontwikkeling van uw rendement is de weergave van de volledige ontwikkeling ten opzichte van de waarde 100 in het basisjaar.


Online inzicht in de
vermogensontwikkeling van uw portefeuille

Daarnaast kunt ook de vermogensontwikkeling van uw beleggingsportefeuille overzichtelijk in beeld brengen. Zowel de cumulatieve ontwikkeling sinds de start als de stortingen en onttrekkingen die u tussentijds heeft gedaan.


Zelf uw beleggingsportefeuille samenstellen?

Open een Hof Hoorneman Rekening en profiteer van de expertise van onze fondsmanagers. Zij analyseren en selecteren de bedrijven voor de Hof Hoorneman beleggingsfondsen. U heeft de keuze uit 9 verschillende fondsen om naar eigen wens en inzicht uw beleggingsportefeuille in te richten.