INCOME FUND
WINT LIPPER-AWARD

Op maandag 8 april jl. zijn de prijswinnaars bekend gemaakt tijdens de Lipper Fund Awards 2019 in het Amsterdammertje in Amsterdam. Hof Hoorneman Income Fund is net als vorig jaar het beste fonds over 3 en 5 jaar in de categorie Bond Europe - High Yield.

Fondsnaam Categorie
HH Income Fund Bond Europe - High Yield (3yr)
HH Income Fund Bond Europe - High Yield (5yr)

 

HOF HOORNEMAN PHOENIX FUND
NUMMER 1 IN DE ELSEVIER TOP-100

Met trots zien wij ons Phoenix Fund voor de zesde maal bovenaan staan in de Elsevier Top-100 Beste Beleggingsfonden. En als kers op de taart staan ook ons Income Fund, Real Estate Value Fund, Value Fund en European Value Fund in Beleggingsfondsen Top100. Red. Elsevier - nummer 33-2018 - 18 augustus 2018

Phoenix Fund toegelicht door fondsbeheerder Najib Nakad (PDF)


 

VALUE FUND EN INCOME FUND
WINNEN LIPPER-AWARD

Op maandag 9 april jl. zijn de prijswinnaars bekend gemaakt tijdens de Lipper Fund Awards 2018 in het Amsterdammertje in Amsterdam. Value Fund is net als vorig jaar het beste fonds over 3 en 5 jaar in de categorie Absolute Return EUR High en Income Fund is net als vorig jaar het beste fonds over 3 en 5 jaar in de categorie Bond Europe - High Yield.

Fondsnaam Categorie
HH Income Fund Bond Europe - High Yield (3yr)
HH Income Fund Bond Europe -  High Yield (5yr)
HH Value Fund Absolute Return EUR High (3yr)
HH Value Fund Absolute Return EUR High (5yr)

INCOME FUND WINT
VWD CASH FUND AWARD

Het Hof Hoorneman Income Fund heeft een VWD Cash Fund Award in de categorie ‘Bonds Regular EUR High Yield’ gewonnen!Hof Hoorneman is blij met de prestaties van Hof Hoorneman Income Fund. Het succes van het HH Income Fund wordt verklaard door de gekozen beleggingsstrategie van dit fonds.

Het Income Fund belegt voornamelijk in hoogrenderende achtergestelde van financiële instellingen en preferente obligaties van niet-financiële bedrijven met een sterke focus op Europa. De leningen waarin het fonds belegt bieden over het algemeen een uitstekend jaarlijks rendement tegen een ons inziens acceptabel kredietrisico. Door adequaat in te spelen op ontwikkelingen in de markt, heeft het HH Income Fund over de laatste 5 jaar een gemiddeld rendement van 11% behaald.

De uitreiking heeft plaatsgevonden op 8 maart 2018 in Hotel Arena.


PHOENIX FUND GENOMINEERD
VOOR EUROHEDGE AWARD 2017

Het Hof Hoorneman Phoenix Fund is één van de genomineerden voor een EuroHedge Award 2017 in de categorie ‘Distressed’. De uitreiking vindt eind januari 2018 plaats in Londen.

“The EuroHedge Awards celebrate fund excellence in the European hedge fund industry. The awards themselves are regarded as the most prestigious and accurate in the industry. The EuroHedge Awards aim to highlight the best risk-adjusted performers in the European hedge fund industry in 2017 across a range of categories, with nominations and awards being based on a combination of Sharpe ratios and absolute returns.”


HOF HOORNEMAN BANKIERS GENOMINEERD
VOOR BESTE ONLINE VERMOGENSBEHEERDER

Gouden Stier heeft Hof Hoorneman Bankiers genomineerd voor beste online vermogensbeheerder. 

Gouden Stier is een merk van IEXMedia BV en beloont al meer dan tien jaar de best practices in de markt met een Gouden Stier award. "Het heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. De Gouden Stier awards en nominaties geven beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen."


VALUE FUND EN INCOME FUND
WINNEN LIPPER-AWARD

Op dinsdag 11 april jl. maakte IEXProfs de prijswinnaars bekend tijdens de Lipper Fund Awards 2017 op De Pier in Scheveningen. Value Fund is het beste fonds over 3 en 5 jaar in de categorie Absolute Return EUR High en Income Fund is het beste fonds over 3 en 5 jaar in de categorie Bond Europe - High Yield. Analisten Mark de Bruijne en Martin van Buren hebben de certificaten in ontvangst genomen.

Fondsnaam Categorie
HH Income Fund Bond Europe - High Yield (3yr)
HH Income Fund Bond Europe -  High Yield (5yr)
HH Value Fund Absolute Return EUR High (3yr)
HH Value Fund Absolute Return EUR High (5yr)

PHOENIX FUND
WINT INVESTORS CHOICE AWARD

Op 30 maart jl. heeft Hof Hoorneman Phoenix Fund een Investors Choice Award 2017 gewonnen in de categorie ‘Emerging Credit Fund of 2016’. Analist Sjoerd van Wagtendonk heeft de prijs in Londen in ontvangst genomen.

 


PHOENIX FUND EN INCOME FUND
WINNEN VWD FUND AWARD

Phoenix Fund en Income Fund hebben beiden op 21 april 2017 de VWD Fund Award gewonnen! Phoenix Fund in de categorie Mixed Global Currency Dynamic en het Income Fund in de categorie Mixed Global Currency Defensive.

 


HOF HOORNEMAN PHOENIX FUND
NUMMER 1 IN DE ELSEVIER TOP-100

Met trots zien wij ons Phoenix Fund voor de vierde maal bovenaan staan in de Elsevier Top-100 Beste Beleggingsfonden. Red. Elsevier - nummer 45 - 72ste jaargang - 12 november 2016

Lees hier wat het Phoenix Fund zo bijzonder maakt en bekijk de ranglijst (PDF)

 


ZELF BELEGGEN IN ONZE BELEGGINGSFONDSEN?
OPEN DAN EEN HOF HOORNEMAN REKENING

Met een Hof Hoorneman Rekening kunt u online:

  • zelf beleggen in alle Hof Hoorneman Beleggingsfondsen;
  • zonder transactiekosten kopen en verkopen;
  • de ontwikkeling van uw portefeuille online volgen.

Naar de Hof Hoorneman Rekening


LATEN BELEGGEN IN ONZE BELEGGINGSFONDSEN?
OPEN DAN EEN VERMOGENSOPBOUW REKENING

Met een Vermogensopbouw Rekening kunt u online:

  • laten beleggen in de Hof Hoorneman Beleggingsfondsen;
  • zonder transactiekosten kopen en verkopen;
  • de ontwikkeling van uw portefeuille online volgen.

Naar de Vermogensopbouw Rekening


 

Uw vermogen laten beleggen?
Bekijk onze
Vermogensopbouw Rekening

  • Vanaf €5.000
  • 5 risicoprofielen

Klik hier voor meer informatie  

Liever zelf beleggen?
Bekijk onze
Hof Hoorneman Rekening

  • Geen minimum
  • 9 beleggingsfondsen

Klik hier voor meer informatie