Beheerd beleggen

Beheerd beleggen bij Hof Hoorneman

 Hof Hoorneman is gespecialiseerd in Value Beleggen. Dit houdt in dat we aandelen proberen te kopen voor 80 cent, die volgens onze analisten 1 euro waard zijn. Wilt u wat minder risico nemen? Dan past een defensiever risicoprofiel bij u. Bij dit risicoprofiel beleggen wij uw geld onder andere in fondsen die grote bedrijven over de hele wereld in hun portefeuille hebben.

Bij beheerd beleggen nemen onze beleggingsexperts en analisten u het werk uithanden. Zo hoeft u niet op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rond beleggen, maar dat doen wij! Samen met u stellen we een risicoprofiel vast dat past bij uw wensen en behoeften. Beleggen bij Hof Hoorneman kan al vanaf €5.000 met een Vermogensopbouw Rekening.

Open een Vermogensopbouw Rekening

Hoe kan ik beleggen met beheer?

Een online beleggingsrekening waarmee u de eigen analisten van HofHoorneman voor u laat beleggen in de 12 eigen beleggingsfondsen volgens een profiel dat bij u past. U stort geld op uw vermogensopbouw rekening en onze analisten beleggen voor u volgens het profiel dat bij u past.

  • vanaf € 5.000 mogelijk
  • géén transactiekosten
  • 24/7 inzicht met de app
  • wij beleggen voor u

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.