Mijn vermogen wil
er een bank bij

Paul Donkers

Mijn vermogen wil er een bank bij

Management Adviseur Paul Donkers kan niet tegen gemakzucht. Niet van zichzelf. Maar ook niet van anderen. Als hij maar een vermoeden van routine bespeurt, grijpt hij in. Zo besloot hij vorig jaar om een deel van zijn vermogen weg te halen bij zijn bank om dat vervolgens onder te brengen bij Hof Hoorneman Bankiers. Zijn accountmanager was eerst helemaal van slag, maar begreep later de dieperliggende boodschap van Paul wel. Het was een leerzaam moment. En bij Hof Hoorneman Bankiers zijn we natuurlijk gewaarschuwd. Wel boven op de bal blijven zitten en alle aandacht aan het vermogen van de klanten blijven geven. Anders krijgen we met Paul te maken.

Afspraak maken

Waarom Hof Hoorneman Bankiers?

Aandacht voor u en
uw vermogen

Uw private banker is altijd bereikbaar en heeft aandacht voor u & uw vermogen. Wij letten op uw vermogen, de andere banken zijn voor de andere bancaire zaken.

De bank die zelf
belegt

Veel banken beleggen niet meer zelf. Hof Hoorneman is de bank die wel zelf belegt. Wij analiseren de bedrijven zelf voordat uw geld erin belegd wordt. 

U weet waar uw
geld in wordt belegd 

Via de Hof Hoorneman App heeft u 24/7 inzicht in uw beleggingen. U weet precies in welke fondsen en bedrijven uw geld belegt wordt. 

Private Banking bij Hof Hoorneman

Wie vermogen heeft, wil op z’n minst dat dit behouden blijft. Maar wellicht ambieert u op termijn wel vermogensgroei. Of wilt u inkomen uit vermogen. Voor dit soort zaken zijn er de private bankers van Hof Hoorneman Bankiers. Samen met u en onze beleggers maken ze een portefeuille die bij u past.

Afspraak maken     Lees meer

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.