Anne van Dam

Anne van Dam is de beste golfster van Nederland. Hof Hoorneman is dan ook trots om de hoofdsponsor van Anne te zijn.

Anne van Dam

Sinds 2015 is de Arnhemse Anne van Dam (1995) professioneel golfster. In dat jaar maakte ze haar debuut op de Ladies European Tour (LET), het hoogste Europese niveau. Meteen in 2015 greep ze haar eerste profprijs door de LETAS Finnish Open op haar naam te schrijven. 

Sindsdien won ze geregeld grote prijzen, zoals: 

  • Xiamen Open China (2016)
  • Estrella Damm Ladies Open (2018)
  • Andalucia Costa del Sol Open de Espana (2018, 2019)
  • Canberra Classic (2019) LPGA Tour
  • De Solheim Cup (2019)

De dadendrang van Anne van Dam heeft in 2018 geleid tot een Tourkaart voor de Amerikaanse LPGA Tour. Dit is het hoogste niveau ter wereld. Met haar swing en verre drives heeft Anne nu dus ook internationaal haar naam gevestigd. 

Hof Hoorneman hoofdsponsor Anne van Dam 

2018 was niet alleen een succesvol jaar op de baan, maar ook ernaast. Want op 1 januari 2018 werd Hof Hoorneman hoofdsponsor van Anne van Dam. Hof Hoorneman is trots op deze verbintenis. We zien in Anne een ideale ambassadeur om de waarden van onze bank te vertegenwoordigen. Op haar beurt is ook Anne enthousiast. Zo liet ze destijds weten: 'Ik ben heel blij met Hof Hoorneman als nieuwe sponsor. Ik train af en toe al met Maarten (Lafeber) en nu we allebei dezelfde sponsor hebben, zullen we elkaar nog wat vaker zien. Maarten heeft veel kennis en ervaring, zijn begeleiding is voor mij heel waardevol.’

Volg Anne van Dam op Instagram

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.