U heeft een BV en zoekt een hoger netto rendement

Neem een 5%-belang in een houdstermaatschappij van Hof Hoorneman, voor vermogenden een zeer mooie kans.

  • Voorwaarde: U heeft een BV en wilt profiteren van de deelnemingsvrijstelling

“Hoe kan ik, na belasting, een hoger rendement realiseren?” Dit is onder beleggers zeker bij de huidige lage rentestanden een veelgestelde vraag. De oplossing: het nemen van een 5%-belang zodat de deelnemingsvrijstelling van toepassing is.

Via de houdsterstructuur van Hof Hoorneman Fund Management kunt u al meedoen vanaf €250.000. En dat is uniek in Nederland. Er zijn geen andere partijen die deze aantrekkelijke beleggingsmogelijkheid vanaf dit bedrag aanbieden.

De bestaande beleggers in onze houdstermaatschapijen hebben allen een 5%-deelneming genomen binnen de door ons speciaal daarvoor ingerichte houdsterstructuur die bestaat uit 5%-belangen van verschillende omvang. Via deze houdstermaatschappijen beleggen zij gezamenlijk in een breed gespreide portefeuille.Wat deze houdsterstructuur verder bijzonder maakt is natuurlijk de mogelijkheid om te profiteren van de deelnemingsvrijstelling in een zeer breed gespreide portefeuille.

De gezamenlijke 5%-belangen zijn momenteel voornamelijk belegd in Kempen Oranje Participaties NV. Hierdoor ligt de focus van het fonds op Europese belangen en wordt nadrukkelijk geprofiteerd van de ontwikkelingen in Europa. Bovendien is er sprake van een brede risicospreiding.

Bent u geïnteresseerd? Bespreek deze beleggingsmogelijkheid met uw fiscaal adviseur en/of neem contact op met een van de relatiebeheerders van Hof Hoorneman Bankiers. Wij ontvangen u, desgewenst samen met uw adviseur, graag voor een oriënterend gesprek. Maak een afspraak.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Hof Hoorneman Fund Management NV houdt een vergunning als beheerder van beleggingsinstellingen in de zin van artikel 2:65 onder a Wft en staat als zodanig onder toezicht van de AFM en DNB.

 

Maak vrijblijvend een afspraak