Maarten Lafeber

Hof Hoorneman is al vanaf 1 januari 2014 de hoofdsponsor van een van de grote namen uit de Nederlandse golfwereld: Maarten Lafeber.

Maarten Lafeber

Een van de iconen van de golfsport in Nederland is Maarten Lafeber (1974). De Eindhovenaar is al sinds 1997 professioneel golfer. In zijn indrukwekkende loopbaan neemt het jaar 2003 een bijzondere plaats in. Met duizenden Nederlandse fans langs de baan wist Lafeber in het najaar de Dutch Open op de Hilversumsche Golf Club aan zijn erelijst toe te voegen. Een absoluut hoogtepunt. Hij eindigde dat jaar als nummer 29 op de Europese Order of Merit. 

Begeleiding Anne van Dam

Nog altijd is Lafeber actief golfer. Inmiddels combineert hij zijn sportcarrière met het bondscoachschap van de Nederlandse spelers. Als een soort topsportcoördinator werkt hij met talentvolle golfers en golfsters, zoals Anne van Dam. Hof Hoorneman hoofdsponsor Maarten Lafeber Hof Hoorneman verheugd dat het de hoofdsponsor is van Maarten Lafeber. Dit is het geval sinds 1 januari 2014.

Risico’s van beleggen

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.